YAHYA 10:1

1“Kieu geura,” saur Isa, “Anu asup ka pakarangan kandang domba, — lain tina lawang anu baku — tapi naek kana kuta; moal salah, tangtu bangsat arek maling.

Share this Verse:

FREE!

One App.
997 Languages.

Learn More