IBRANI 8:13

13Ku sabab Mantenna geus ngikrarkeun jangji nu anyar, jangji anu ti heula teh resmi ku Mantenna dianggap batal. Sagala anu heubeul jeung batal, sakeudeung deui ge baris euweuh.

Share this Verse:

FREE!

One App.
859 Languages.

Learn More