IBRANI 3:1

1Dulur-dulur! Aranjeun anu ku Allah enggeus disaur jadi umat kagungana-Na. Puseurkeun perhatian aranjeun ka Isa, anu ku Allah geus diutus pikeun jadi Imam Agungna urang.

Share this Verse:

FREE!

One App.
1002 Languages.

Learn More