CARIOS PADAMELAN 28:4

4Mireungeuh oray meulit kana panangan Paulus, urang dinyana mani pukpok pada batur, “Eta jelema teh moal salah deui tukang maehan! Najan geus luput ti laut, ku Dewi Kaadilan mah hamo diantep hirup terus.”

Share this Verse:

FREE!

One App.
1574 Languages.

Learn More