CARIOS PADAMELAN 28:31

31Kabeh ku anjeunna diwawaran hal Karajaan Allah sarta diwurukan hal Isa Al Masih, Gusti Jungjunan urang. Teu aya anu didingding kelir tur lungsur-langsar teu aya halangan naon-naon.

Share this Verse:

FREE!

One App.
1537 Languages.

Learn More