CARIOS PADAMELAN 28:3

3Ari Paulus ngumpulkeun pangpung; tuluy brus, diasupkeun kana durukan. Ana borengkal teh, oray matih pisan, ngaleor tina tumpukan pangpung lantaran kapanasan. Cok bae, macok kana panangan anjeunna.

Share this Verse:

FREE!

One App.
1550 Languages.

Learn More