CARIOS PADAMELAN 28:21

21Ku maranehna dijawab kieu, “Nanging da teu aya serat-seratna acan perkawis anjeun ti Yudea. Nu ti ditu oge teu aya anu ka dieu; jadi, teu kantos mendak wartos yen anjeun teh jelema jahat.

Share this Verse:

FREE!

One App.
1599 Languages.

Learn More