CARIOS PADAMELAN 28:20

20Ku sabab eta, simkuring menta supaya bisa papanggih sarta cacarita jeung aranjeun. Sabab simkuring nyandang rante teh, sualna mah, lantaran tina hal anu jadi pangarep-ngarep bangsa Israil tea.”

Share this Verse:

FREE!

One App.
1002 Languages.

Learn More