CARIOS PADAMELAN 28:11

11Ngendek di eta pulo teh, meunang tilu bulan. Geus kitu, unggah ka hiji kapal asal ti Iskandaria anu kabeneran keur balabuh di dinya salila musim es. Eta kapal make perlambang bentang kembar Dioskuri.

Share this Verse:

FREE!

One App.
859 Languages.

Learn More