CARIOS PADAMELAN 27:41

41Tapi kapal, ujug-ujug ngagesruk teu bisa maju, kandas kana dasar laut anu munjul. Eta kapal, beulah hareupna nyeblok pageuh teu obah-obah; ari ti tukang mah, diteumbragan ku ombak nepi ka amburadul.

Share this Verse:

FREE!

One App.
1597 Languages.

Learn More