CARIOS PADAMELAN 27:27

27Nepi ka maleman kaopat belas, ti barang ditempuh ku angin ribut, kapal masih angkleung-angkleungan di Laut Adriatik. Tapi dina tengah peutingna, ku kalasi-kalasi karasa yen kapal asa nyampeurkeun daratan.

Share this Verse:

FREE!

One App.
1599 Languages.

Learn More