CARIOS PADAMELAN 27:2

2Simkuring sabatur-batur diunggahkeun kana kapal anu ti Adramiti, nu rek balayar ka palabuan-palabuan sapanjang basisir Asia. Aya deui batur saurang nya eta Aristarkus urang Makedoni ti Tesalonika.

Share this Verse:

FREE!

One App.
1002 Languages.

Learn More