CARIOS PADAMELAN 27:1

1Sanggeusna diputus yen kudu diiangkeun ka Itali, Paulus jeung sawatara sakitan deui dipasrahkeun ka hiji perwira ti resimen Prabu ku anjeun, ngaranna Yulius.

Share this Verse:

FREE!

One App.
1555 Languages.

Learn More