CARIOS PADAMELAN 16:40

40Sakaluarna ti panjara, Paulus jeung Silas muru imah Lidia. Sanggeus tepung jeung dulur-dulur anu araya di dinya sarta geus mere paneger hate, aranjeunna arangkat deui.

Share this Verse:

FREE!

One App.
1537 Languages.

Learn More