CARIOS PADAMELAN 16:4

4Paulus jeung Silas ngider, asup kota kaluar kota, bari nepikeun putusan-putusan anu geus diputuskeun di Yerusalem ku rasul-rasul jeung kokolot-kokolot, dibarengan ku pangajak muga ditarurut ku jamaah-jamaah.

Share this Verse:

FREE!

One App.
1537 Languages.

Learn More