CARIOS PADAMELAN 16:22

22Jalma rea oge milu nyaralahkeun ka aranjeunna teh. Pakean aranjeunna, ku nu wajib teh sina dibuka paksa, nya eta ku jalan disaroehkeun; geus kitu, jebrod bae, aranjeunna dihukum rangket.

Share this Verse:

FREE!

One App.
1594 Languages.

Learn More