CARIOS PADAMELAN 16:19

19Nempo galagat kitu, ku anu maliara eta awewe kaerong yen maranehna baris leungit pangasilanana. Kerewek, Paulus jeung Silas ku maranehna ditewak; tuluy aranjeunna digiring ka pasar pikeun diserenkeun ka pangagung-pangagung kota.

Share this Verse:

FREE!

One App.
1599 Languages.

Learn More