CARIOS PADAMELAN 16:14

14Salah saurangna mah, nya eta tukang dagang lawon wungu, — jalma ibadah ka Allah, asal ti kota Tiatira — ngaranna Lidia; Hatena ku Allah dibukakeun nepi ka saregep pisan ngabandunganana kana caritaan Paulus.

Share this Verse:

FREE!

One App.
1365 Languages.

Learn More