CARIOS PADAMELAN 16:1

1Paulus sindang oge ka Derbe jeung Listra. Di dinya, aya hiji murid ngaranna Timoteus. Indungna urang Yahudi, — kaasup ka anu percaya ka Allah — ari bapana mah urang Yunani.

Share this Verse:

FREE!

One App.
1599 Languages.

Learn More