CARIOS PADAMELAN 15:23

23Maranehna mawa surat, unina, “Rasul-rasul, parakokolot, katut anggota-anggota jamaah di dieu, ngaturkeun salam ka dulur-dulur nu teu sabangsa di jamaah Antioki, Siria, sareng Kilikia.

Share this Verse:

FREE!

One App.
1573 Languages.

Learn More