CARIOS PADAMELAN 15:2

2Tapi pendirian maranehna anu kitu teh, pohara dibantahna ku Paulus jeung Barnabas mah. Ahirna, jamaah ngutus Paulus, Barnabas, jeung sawatara urang deui ka Yerusalem pikeun nyawalakeun sualna.

Share this Verse:

FREE!

One App.
997 Languages.

Learn More