CARIOS PADAMELAN 15:12

12Jep, jamaah jempe; terus maranehna ngabarandungan katerangan ti Paulus jeung Barnabas anu medarkeun tanda-tanda ajaib jeung mujijat-mujijat padamelan Allah di kalangan bangsa-bangsa sejen ku perantaraan aranjeunna.

Share this Verse:

FREE!

One App.
1002 Languages.

Learn More