CARIOS PADAMELAN 15:11

11Ari sual pisalameteun mah, kaayaan urang jeung maranehna teh sarua bae. Sabab anu jadi lantaran urang bisa salamet mah, nya eta upama urang percaya kana sih kurnia-Na Isa, Gusti Jungjunan urang.”

Share this Verse:

FREE!

One App.
1597 Languages.

Learn More